Crowdfunding gehaald!

We kunnen het bijna niet geloven. Onze Cinecrowd campagne is voltooid, we hebben ons doel gehaald! Wat zijn we blij met dit resultaat en wat was het spannend.

In de tweede week van onze campagne kreeg Nederland – en de wereld – te maken met het Coronavirus – en de lockdown – waardoor iedereen terecht wel wat anders aan het hoofd had dan onze film steunen. We hebben overwogen om de hele campagne te stoppen maar na overleg met onze adviseurs bij Cinecrowd en KunstLoc toch besloten om toch door te gaan. Een goede beslissing blijkt nu.

Wij willen alle donateurs bedanken voor hun steun. Onze partners/ambassadeurs – Vereniging Kleine Kernen, Monumentenzorg, Zorgbelang Brabant, ZET – en Agrarisch Erfgoed Nederland, Stichting  Brabantse Boerderijen, Erfdelen, Atelier Rijksbouwmeester, de provincie Noord-Brabant en natuurlijk collega’s, familie, vrienden en kennissen. En mensen die we niet kennen maar ook hebben gedoneerd omdat ze een link hebben met erfgoed, mantelzorg of andere woonvormen.

Het aantal positieve reacties op onze film is hartverwarmend. Nu kunnen wij aan de slag met het afwerken van onze film. Dat betekent dat we een goede audio- en kleurbewerking kunnen toepassen en filmmuziek kunnen laten componeren.

Een speciale dank gaat uit naar onze adviseurs Jeltje van Cinecrowd en Janneke en Joosje van KunstLoc. Zonder jullie stimulans en goede adviezen was de weg naar dit succes vele malen langer geweest.

Dus nogmaals namens het hele team van Zorg voor Doy en ook mede namens Doy, Toon en Janne: BEDANKT!

We gaan nu hard aan de slag om de film af te monteren. Streven is dat we hem eind mei kunnen tonen aan de voorselectie van het Nederlands Film Festival, waarna we de film verder afwerken!

 

2020-04-13T18:06:45+00:00 13 april 2020|Crowdfunding|