Loading...
dialoog 2023-09-06T08:31:08+00:00

FILMZORG is een audiovisueel productiebureau dat zich nadrukkelijk verbindt aan het maatschappelijk veld. Ons doel: films maken die mensen aan het denken zet, films met een maatschappelijke relevantie. Wij zien film niet slechts als artistiek eindproduct maar willen juist dat een film een ‘lang leven heeft’ en gebruikt wordt om de boodschap of informatie voor het voetlicht te brengen voor zoveel mogelijk mensen én die mensen daadwerkelijk engageren.

Voor de film Zorg voor Doy ontwikkelen wij daarom naast de film een impact campagne om onze doelgroep te bereiken en zo de maatschappelijke impact van deze documentaire te vergroten. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom zoeken we partners die willen participeren in dit project.

Dat gebruik kan heel breed zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van (delen van) de film om de eigen boodschap te belichten in de communicatie; in trainingen, voorlichting, discussiemomenten, etc.

De kracht van beeld is groot. We verwerken een beeld vele malen sneller dan tekst. In minder tijd begrijpen én onthouden we meer van de boodschap. Het kan iemand in een oogopslag een situatie laten ervaren. Een beeld kan een emotie vatten die met geen enkele pen te beschrijven is.
Met deze film hebben we een schat aan beeldmateriaal op het gebied van (mantel)zorg, het verbinden van generaties, nieuwe woonvormen, leefbaarheid van he platteland en hergebruik van (agrarisch) erfgoed waar u als partner gebruik van kan maken!

Maar u kunt de film natuurlijk ook gewoon vertonen zónder impactprogramma in uw theater of organisatie. Met of zonder toelichting van de makers. Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!

NIEUWSGIERIG EN BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP, WE DENKEN GRAAG MET U MEE!

De documentaire wordt mede mogelijk gemaakt door deze partners: